|
| It's you playing with my mind | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Park Hyoyeon
| Subiect: It's you playing with my mind Sam Feb 25, 2012 9:48 am | |
| Merg cu pasi inceti ,lasand ploaia sa cada si sa imi spele parul ,acum parea mai lung .De unde umbrela ,nu aveeam umbrela .Si nici nu aveeam de gand sa imi iau o umbrela .Preferam sa fiu uda ,nu stiam ce era cu acest sentiment .Sau mai bine spus de unde proveneau aceste sentimente de tristete .Trecuse ceva timp de cand nu mai venisem in acest loc .Parea un cimitir normal ,insa la un singur mormant era frumos arnajat ,trandafiri rosii care inca nu pierise ,nu stiam sigur al cui era acel mormant .Dar un lucrur era sigur era inscriptionat numele unei femei .Nu venisem sa vizietz mormantul parintilor mei ,caci acestia erau in viata ,si ca de obicei nu le pasa de mine .Dar ceea ce nu te omoara te face mai puternic .Asa eram eu zambeam in loc sa plang .Mai bine un zambet decat o lacrima .Se parea ca ploia se oprise ,am mai facut un pas pana ce am ajuns la acel mormant ,m-am aplecat spre trandafir .Rareori gaseai un trandafir astefel de rosu ,culorea sa aprinsa si diferita .Era ciudat ca venea tocmai la o necunoscuta sa ii aduc flori .Precis familia sa ii duceea dorul . Uneori ma intrebam cum este sa ai o mama .Insa nu ma chinuiam prea mult sa imi umplu mintea cu astfel de lucruri care ma raneau. O inima rupata in bucati cu greu o mai reconstruiesti .bucatica cu bucatica ar trebui sa lipesti . Priveam inca acel trandafir ,am atins spinul ,si am simtit o mica durere ,apoi mi-am privit bluza .Hainele nu erau cine stie ce extravagante . -Ce frumos ar fi... nemaicontinuand propozitia ,si asezandu-ma pe bancuta ,am lasat un oftatat dupa aceea am schitat un zambet scurt .Imi era somn ,ce ciudat poate era din cauza ca nu dormisem prea mult noapate trecuta .Nu ca eram foarte ocupata insa mai aveeam insomni.M-am uitata la deget se parea ca a ingetata sa mai sangereze ,apoi am privit cerul .Vremea de afara era schimbatoare ,ba ploua ba era senin . | |
| | | David Jung
| Subiect: Re: It's you playing with my mind Sam Feb 25, 2012 9:59 am | |
| De multe ori cand vroiam sa fiu singur mergeam intr-un cimitir . De ce ? Pentru ca acel loc lugubru plin de umbre ale mortii , ma linistea mereu . Nu-mi era frica , ba din contra ! Eram fericit ca ma aflam acolo . Deobicei cand priveam criptele si mormantile parasite , uneori derapanate , ma cuptindea un sentiment de euforie sadica . La naiba ! Eram in elementul meu ! Acum paseam indraznet si imi faceam loc prin sutele de gropi afalate prin cimitir . Parca era un labirint nocturn , labirint al mortii . Mirosul de la luminarile stinse si aroma dulce-amariu a tamaii , imi invada si bucura simturile . ..si totusi , ma simteam atat de singur ! Brusc , vad in fazta mea o femeie . " Ce cauta singura intr-un cimitir ? Cred ca e nebuna ! Poate este vre-o stafie ! Nu ar fi rau sa ma uit ..pare palpitant .." Cu pasii marunti ma indrept catre ea. - Buna !
Ultima editare efectuata de catre David Jung in Sam Feb 25, 2012 10:54 am, editata de 2 ori | |
| | | Park Hyoyeon
| Subiect: Re: It's you playing with my mind Sam Feb 25, 2012 10:22 am | |
| Privind inca aceea cripta ,si zambind usor ,era timpul poate sa ma duc de aici ,sa plec nu mai aveea nici un rost prezentya mea .Inainte de toate ma ridic usor si privesc din nou trandafiri.Acel rosu ,daca nu era nimeni aici nu aveea cine sa ma acuze ,ma duc si rup un trandafir .Dupa aceea indreptandu-ma spre iesire ,ma lovesc in cine ,si apoi aud o voce masculina .Imi ridic privirea si il privesc . -Da buna si tie ? parea suspect ca aparuse aici ,o fi cineva ciudat ,acum sunt si mai proasta .Ma pun si judec pe cineva fara sa il cunosc inainte .M-am intors spre cripta si am oftat .Poate ca o fi vreo ruda de a lui .Ma intrba-m inca ce mai caut aici .O fac pe nebuna si nu mai vreau sa plec era si asta o idee . In mintea mea imi trecuse un cuvant obsesie ,imi aduse-m aminte de o carte pe care o citisem ,in care totul se petrecea normala .Pana cand un necunoscut ajunse sa fie obsedat dupa o fata .O dragoste obsesiva care are urmari triste .Hmm nu tin bine minte dar nu o citisem cu mult timp inainte sa vin aici .Cred ca acum doua zile o citisem.Bratara pe care o avusem la mana am facut-o sa nu nmai fie .este doar un sentiment care va pleca cu singuranata.Sau poate ca iar am sa maschez ceea ce simt . Poate ca imi era mai usor sa maschez decat sa repar ,cu cat mai multe masti cat atat mai bine ,insa la un momendat acele masti se fisurau .Dupa ce se fisurau ce se intampla ,iesea la iveala adevarata personalitate a acelei persoane.Care este cu totul diferita de cum o stiai.Dar nu ma mai chinuiam sa imi bat capul cu astefl de lucruri .Eu am sa imi continui drumul si dupa aceea ce am sa fac .Cine stie poate am sa calatoresc sa descopar alte locuri .Si poate prin acesta calatorie am sa gasesc un loc care este al meu. | |
| | | David Jung
| Subiect: Re: It's you playing with my mind Sam Feb 25, 2012 10:39 am | |
| " Ce femeie ciudata si totusi pare atat de atrgatoare . Oare ce cauta la mormantul mamei mele ?" - Ai cunoscut-o pe mama mea ? Vocea mea parea detul de tremurata . De ce ? Oare imi era frica de acesta faptura aflata in fazta mea ? Este adevarat ! Pare atat de diferita ...atat de speciala . Are un mister unic care o inconjuara . Intr-o oarecare masura , ma sperie starea ei rigida . Oare ce lagatura are ea cu mama mea ? Oare cine e ? Ma simt , pentru prima data , atrasa de o persoana pe care nu o cunosc . " Ce se intampla cu mine ? " Gandurile nu-mi dadeau pace . Chipul ei demonic imi capta fara indoiala atentia . Cum poate un demon sa semene atat de mult cu inger ? Creatura din fazta mea , imi aminteste vag de mama mea . Acelsi par blond auriu , aceasi ochi balnzi si tot odata salbatici ..acelasi mister neutru si tot odata extravagant . Tinuta ei nu ma impresiona , dar i se potriveste perfect cu starea ei de acum . " De ce nu vorbeste cu mine ? Oare se teme ? " | |
| | | Park Hyoyeon
| Subiect: Re: It's you playing with my mind Sam Feb 25, 2012 11:25 am | |
| \Vocea sa era atat de patruzatoare , nu mi-o putea scoate din cap ,dar de ce ? In fine cu cat plecam mai repde cu atat mai bine .Si oricum nu aveeam sa il mai intalnesc niciodata .Era doar un necunoscut pana la urma.Dar daca cautam undeva mai adanc in inima mea ,poate ca aveeam si eu sentimente .Sentimente care astepata de ceva timp sa iasa la iveala .Am icnhis ochii si am deschis gura vrand sa spun ceva dar renuntasem.Nu vroiam sa il supar si precis observase acel trandafir pe care l-am rupt.Ma asteptam sa strige la mine sau si mai rau sa imi comnteze ceva urat,Insa parul sau blond balai ,si chipul sau angelic ma duceau spre un taram nestiut.Poate ca si asta era ideea sa uit de lumea asta .Doar saruta-ma de unde venise acest cuvant .In mintea mea era o furtuna de cuvinte.Nu stiam ce sa mai fac sau sa zic. -Imi pare rau ca am venit la acest mormant. npoate ca acum paream o ciudata si mai rau era sa ma gandesc ca ma cataloga drept o vrajitoare care face numai lucruri rele insa aceei ochii si chipul sau alb ,aspectul sau era unul ingrijit fac pariu ca are multe tipe la picioare ,Insa nu vroiam sa ajung si eu una dintre ele.Dar cu siguranata nu am sa ajung asa.Pentru ca sunt o fire care nu cade repede dupa oricine . In acest loc nu prea obisnuiam sa vin insa veneam numai sa vad aceei trandafiri ,care ma impresiona ,erau pentru mine fermecatori ,nu se uscau niciodata ceea ce era ciudat.Poate ca femeia care murise in acest loc era cu totul o fiinta speciala .Insa eu ce sunt doar diferita si uneori mai fac si greseli .Poate prea multe greseli.Vocea sa era masculina insa in acelsi imp blanda ,sau poate doar folosea niste trucuri muradre ,nu prea imi pasa ce gandea despre mine .Caci eu eram sunt ceea ce sunt si nimeni nu are de ce sa se ia de mine atata timp cat nu i-am facut ceva . | |
| | | David Jung
| Subiect: Re: It's you playing with my mind Sam Feb 25, 2012 12:17 pm | |
| Fata isi ceruse scuze . Dar pentru ce ? Doar nu era interzis sa vina la cimitir . Vad ca strange destul de tare trandafirul in mana , sigur este emotionata . Dar de ce ? Ma uit la buzele ei vinete . Aproape ca tremurau , de altfel si vocea ei . Era suava si blanda ..poate prea delicoasa . Daca asi fi fost un vampir , ar fi fost de mult una din victimele mele . Asi fi fost atat de incantat sa-i sug sangele dulce . Sigurat trebuia sa fie delicios . Dar na ! ..nu sunt vampir , doar un biet demon care tremura la privirea acestei fete . " Oare de ce se uita asa de bizar la mine ? Parca vrea sa ma devoreze " - Stai linistita ..nu trebuie sa-ti cer scuze ... Vocea mea era de data acesta mai tremurata , parca imi era si mie frica . Aveam sentimnetul nebun , sa imbratisez creatura din fazta mea , dar nu ma puteam misca . Oare de ce ? Parea atat de nevinovata ...si totusi avea o atitudine destul de infricasatoare . | |
| | | Park Hyoyeon
| Subiect: Re: It's you playing with my mind Sam Feb 25, 2012 2:24 pm | |
| Ma uit la acesta si ma apropi de el ,atingandu-i fata ,dupa aceea retragandu-mi repede mana de fata sa ,insa textura pieli sale era atat de diferita .Nu imi puteam explica de ce .Insa aveea ceva aparte .Inchid ochii si ma duc pe bancuta din nou ,privind cerul si ridicand mana spre cer .Oare cum era sa stii ca tine cineva la tine hmm voi afla vreodata raspunsul..Nu cred insa nici nu am sa ma chinui sa il aflu afisez un zambet scurt pe buze . Il privesc inca odata pe acest ,daca ar fi sa zic ceva despre el precis as spune ca este o persoana care are totul.Insa se parea ca pierduse pe cinva drag poate ca acolo se odihnea sora lui ,iubita cine stie.Daca avuse o iubita precis fuse atent cu ea si grijuliu . Imi place sa vad oameni ca zambesc ,insa ceva ma speria la el ,atunci cand i-am atins chipul ,am simtit un sentiment de nostalgie .Imi aduceea aminte de cine .De cine oare ,da stiuu de cel care ma invatase sa zambesc.Insa el murise nu mai exista .Inainte sa moara imi lasa-se ca amintirie doar o bratara pe care eu am facut-o bucatii ,nu era cu intentie rea .Insa intr-o zii tot se rupea .Si unele amintiri erau prea dureroase.Poate ca imi desfigurase sufletul insa eu continuam sa zambesc.Imi aduc aminte ca uneori nu dormeam pana noaptea tarziu .Priveam luna si visam povesti imposibile. -Imi pare rau ca a murit cineva drag tie ,i-am zambit ,tinand acel trandafir ,privind spini si atingandu-i cu degetul ,insa doar suprafata lor .Uram durerea insa uneori o simteam pe propia piele. | |
| | | David Jung
| Subiect: Re: It's you playing with my mind Sam Feb 25, 2012 2:42 pm | |
| Atingerea ei brusca ma sperie pe moment , apoi mi-am dat seama ce piele fina avea . Sigurat i-a trebuit mult curaj ca sa ma atinga . Este atat de diferita de alte fete , simt nevoia sa o cunosc mai bine . Vad cum se aseaza pe o banca alaturata , privin acel trandafir rosu indelung .Parea asemeni unei fapturi de poveste , atat de magica . Aproape ca uitasem ca este demon ca si mine . O privesc pret de cateva clipe , cautandu-i disperat privirea . Oare de ce vreau sa revad acei ochi superbi ? Un sentiment necunoscut ma cuprinse , pe moment ma simteam vulnerabil , apoi incetul cu incetul mi-am dat seama ca fiinta din fazta mea era la fel de nestiutoare ca si mine ..dar de ce o tot numesc fiinta , creatura sau .. " Poate ca ar trebui sa o intreb , macar , cum o cheama .." Cu pasii greoi ma indrept catre bancuta ingusta , asezandu-ma langa ea . Contactul fu izbitor , dorinta de a-o avea crestea din ce in ce mai mult . Ma-m uitat cateva secude la trandafirul din mana ei . Acesta parea atat de fals in comparatie cu naturaletie ei . Parea atat de ofilit , fazta de frumusetea ei . Aspectul si misterul care o inconjoara mereu , ma captivasera . Eram pierdut ! Cu un glas soptit am intrebat : - Nu stiu de ce ..dar vreau sa aflu mai multe despre tine .. | |
| | | Park Hyoyeon
| Subiect: Re: It's you playing with my mind Sam Feb 25, 2012 3:13 pm | |
| Am tresrit la auzul vorbelor sale,l-am privit nedumerita un necunoscut sa ma cunoasca .Este un vis sau iarasi aud voci ,cred ca incep sa inebunesc.Acest lucru nu era de bine .Fisez un zambet scurt si ma intorc cu fata catre acesta .privindu-i chipul ,aceei ochi patrunzatori pe care nu ii pot uita ,acele buze si parul sau .Ce se intampla cu mine ,nu aveeam de ce sa gandesc asa .Nu puteam sa simt ceva pentru el ,nu era drept sa ma indragostesc inca odata si sa ajung ot eu ceea ranita .Ultima dragoste sa lasat cu tristete si lacrimi .Nu mai vroiam sa simt aceste sentimente .Pentru mine nu exista o noua sansa si nici nu mai credeam in aceste sentimente .Pnetru mine erau inchiate nu aveeau de ce sa mai existe . Am lasat un oftata privindu-i ochii ,nu aveeam de ce sa fiu asa ,era unul ca si oricare altul ,insa era diferit imi aducea aminet de cineva .Dar era ata de diferit de ceilalti . Vreau sa imi asez capul pe umarul sau si sa inchid ochii ,vroiam sa ma ia si sa ma duca in alta lume unde sa pot sa zambesc ,nu stiam de ce vroiam acest lucru asa de tare . -De ce ai fi interesat sa ma cunosti ? l-am privit suspect ,nu era ciudat sa vrea cineva sa te cunoasca asa dintr-o data ,si imi parea rau pentru el ca ii murise cineva insa sper ca intr-o zi sa zambeasca . Oare cum saruta ,oare cum erau atingerile sale .Ce rea in mintea mea nu trebuia sa gandesc asa ,mi-am atins usor capul ,si eram surpinsa de ceea ce gandesc ,nu puteam sa gandesc intr-o maniera mai frumoasa .Nu aveeam de ce sa ma gandesc in asa fel la el .Este doar o persoana necunoscuta si gata .Oricum il voi uita va ramane o amintire stearsa a trecutului.Pivesc trandafirul si il apropi de buze ,mai mult ca sa inhalez parfumul pe care acestia il emanau insa parfumul baiatului era mult mai seducator . | |
| | | David Jung
| Subiect: Re: It's you playing with my mind Sam Feb 25, 2012 3:27 pm | |
| Vocea ei dulce imi facu inima sa palpite . " Sunt un idiot ! " Ficare atingere a ei , imi starnea un gust dulceag . Nu eram sigur daca o facea intentionat sau ma atinse din greseala , dar asta nu conta ! Atingerea ei era calda si placuta , nu mai sunt sigur ca este reala . Pare o zana sau ..NU ! Un inger ...ce na-s da sa devina ingerul meu . Astea sunt doar vise , sunt sigur ca ea nu simte nimic si vrea sa plac numaidecat . Cu siguranta am sa o uit si apoi am sa-mi continui viata plctisitoare si amarata ..nu era corect ! - Sunt doar curios ..adica ma poti intreba si tu lucruri despre mine ! " Ce prost sunt ! De ce ar fi interesata o fata ca ea , de un idiot ca mine ? Sigur am speriat-o cu ceva ..." Era cu adevarat frumoasa , eleganta ei nevinovata , cand mirosise trandafirul ma lasa fara suflare . Cata gingasie si perfectiune pentru un simplu demon .. | |
| | | Park Hyoyeon
| Subiect: Re: It's you playing with my mind Sam Feb 25, 2012 3:50 pm | |
| Parea speriat sigur cum de nu ma gandisem el era cel speriat nu eu ,sigur sunt o ciudata pentru el ,dar nu stiam de ce imi doream cau arodare sa il sarut.Acum devin paranoica ,daca inainte ma consideram stupida acum ajungeam si mai si .Este gresit sa iubesti .D e ce sunt atat de confuza .Of ce na-s da sa ma decid odata daca fac un pas gresit il speri .Dar cum era el cu aedvarat nu vroiam sa ii sar in brate fara ca nici macar sa il cunosc. -Mai spune-mi despre tine ,in timp ce ma ridicasem dupa banca si ma aplecasem cu fata spre el ,panand coatele pe genunchi sai si sprijinindu-mi capul .Privindu-i ochi care ma purtau intr-un vis dulce .Ma duceau departe de acel cosmar pe care il aveeam deseori .Doar o aminire trista care a trecut .Cu siguranta va trece otul se duce . La un moment dat pana si eu voi parasi acesta lume ,chiar daca suna stupid sunt sigura de acest lucur ,am zambit in sinea mea si am inspirat adanc .Incercand sa descifrez ce se afla in mintea sa .Oare ce gandea acum .Nu intelgeam de ce ma interesa atat de mult de acesta .Probabil era doar o simpla atractie una ca si oricare alta ,nu aveeam de ce sa imi fac griji .Insa era ciudat nu mai simtisem acest fior de mult .Cand ma uitam in ochi sai parca ma curpindea un sentiment de mult plecat ,care acum incearca sa isi fac loc in inima mea .Praca vrea sa se cuibareasca ,si eu ce fac il tot alung .Ca deobicei cand vine la mine de buna voie eu il alung incercand sa par ceea ce nu sunt cu adevarat .Se vedea ca eram doar o persoana stearsa si fara viata. | |
| | | David Jung
| Subiect: Re: It's you playing with my mind Mar Feb 28, 2012 9:31 am | |
| " Oare de ce nu-mi raspunde la intrebare ? ...e in regula vrea sa afle mai multe depre mine , dar si eu mai multe despre ea .." Vocea ei calma ma mai linistite . Aproape ca-mi era frica sa vorbesc , datorita tremurului vocii mele . Nu vreau sa-i arat ca sunt un idiot , care nu este in stare sa vorbeasca cu o fata . " La naiba ! Defapt sunt un mare fricos .." In cele din urma , ii ordon inimii mele sa se opreasca , apoi cu o voce prea speriata ii raspund : - ..pai , nu ar fi prea multe de zis . Ce stiu sigur este , ca sunt un singuratic . Imi place sa ma plimb singur ...sa stau singur . Uneori cred , ca nimeni nu ma cunoaste , ca nimeni nu vrea sa vorbeasca cu nimeni ...desi vorbesc cu destula lume , dar am impresia ca nimeni nu ma intelege sau ca nu vrea sa ma inteleaga . Ca sa fiu sincer , nu am mai intalnit asa o fata ca tine ...careia sa-i pot spune ce simt . " Acum o sa creada ca sunt un satanist ..." | |
| | | Park Hyoyeon
| Subiect: Re: It's you playing with my mind Mar Feb 28, 2012 10:15 am | |
| Deci el este genul de persoana singuratica care nu prea este inteles de lume desi mi-a spus ca nu prea are ce sa spuna despre el deja mi-a spus cateva ceva de el mai exact ce fel de persoana este.Dar daca ma uitam mai atenta la el parca ii era frica de ceva..Nu defapt ii era frica de cineva dar ma intreb oare ii era frica de persoana mea? Poate ca nu sunt o fiinta umana dar nu cred ca sunt chiar atat de infricosatoare sau poate sunt pentru el....Oricat a incercat sa isi ascunda faptul ca se temea imi puteam da seama dupa vocea lui usor speriata cand mi-a raspuns la intebare. Defapt daca stateam si ma gandeam bine si eu eram genul de persoana singuratica careia ii placea sa se plimbe singura dar cu timpul personalitatea mea a devenit schimbatoare, uneori nici eu nu mai stiu cine sunt defapt sau ce vreau din cauza sentimentelor care deseori ma incearca si pe care incerc sa le ingnor. Ma uitam la chipul sau bland care imi amintea de o anumita persoana din viata mea dar nu am mai vazut de mult timp fiind ca aceasta a disparut fara urma. Desi am cautat-o nu am reusit niciodata sa ii dau de urma si asa am decis sa renunt pentru ca mi se parea imposibil si eram sigura ca nu si-ar mai fi adus aminte de mine chiar daca pana la urma il gaseam orice s-ar fi intamplat cu el sper sa fie bine acum,oricum mai bine nu as incerca sa ma intorc in trecut deorece nu are rost nu maipoti aduce inapoi ceva ce deja a disparut din viata ta. Il privesc pe baiat adanc in ochii si ma intreb oare cum a fost trecutul sau de ce a ajuns sa fie singuratic dar nu cred ca acest amanut din viata lui tinea de mine asa ca de ce ma interesa atat de mult sa aflu mai multe despre el . Poate ca devin paranoica dar era ciudat ca el este o persoana pe care numai ce am intalnit-o dar vreau totusi sa stau in preajama sa si sa aflu mai multe despre el sa stiu ce il macina. Privindu-l inca in ochii imi ridic usor mana atingandu-i obrazul baiatului si ii zambesc cald. -Ma bucur ca mi-ai spus totusi ceva despre tine. | |
| | | David Jung
| Subiect: Re: It's you playing with my mind Mar Feb 28, 2012 11:00 am | |
| Atingerea ei imi atinge niste coarde sensibile . Poate chiar prea sensibile pentru firea mea demonica . Mangaierea si zambetul ei cald imi provoaca mici emotii , mici batai de inima . Simteam atingerea ei catifeleta , dorind atat de mult sa o ating si eu la randul meu . Oare ce ma oprea ? Frica ..? Poate ca nu , defapt imi descoperisem o noua latura a mea . Timiditatea . Asa ceva nu era un semn bun ! Vocea eu , la fel de calda , ma linisti complet . Abea acum imi dadusem seama ca nu am de ce sa ma tem . Ea nu era aici pentru a-mi face rau ..ba din contra ! Pentru a-mi alina singuratatea , in preajma ei ma simteam bine ..poate chiar protejat . Ar fi prostesc sa cred ca m-am indragostit de ea , dar sentimentul de euforie ce-mi strabatea fiecare fibra , ma facea sa cred contrariul . " Oare ea este ? " Mintea mea o lua razna , simturile la fel ..simteam ceva profund . Ochii ei calmi , sclipitori , imi dadeau siguranta . Asigurarea ca ea era buna si nu ave-am de ce sa ma tem de ea . In fond ..era un demon ca si mine . Fasticit , dar totusi sigur pe mine , ii iau mana intr-a mea , sarutandui-o senzual . - Acum , spune-mi si tu ceva despre tine . .. | |
| | | Park Hyoyeon
| Subiect: Re: It's you playing with my mind Mar Feb 28, 2012 11:22 am | |
| Raman surprinsa de gestul acestia ,si afisez un zambet timid ,dar ce era de spus despre mine ,ce aveeam sa spun .Cat de mult am suferit sau ce am sa il mint.Pana la urma tot va afla el de trecutul meu ,nici nu stiu ce este cu mine .O a sa ajung singura daca ma comport tot asa .Stiu ca este trist dar poate ca asa imi este dat sa fii singura.Nu pot sa ii ranesc sentimentele cu comportamentul meu . Ar trebui sa ma schimb ,dar cum sa incep sa fac acest lucru cand nici acum nu am habra ce se intampla cu mine ,zambesc slab acestuia . -Pai despre mine nu sunt prea multe lucruri interesante de spus,am crescut la un orfelinat si apoi am plecat de acolo ,insa din pacate e doar o parte din adevar ,cum suna sa ii psun ca in acel orfelinat vedeai doar copii tristi care plang .Uni chiar si strigau dupa mama lor .Insa eu nu eram asa ,imi aduc aminte ca intr-o zi de decembrie daca tin bine mine .Am vazut un copil care plangea si l-am strans in barte eu fiind ceea mai mare de acolo .Dar cu timpul am decis sa plec si apoi am calatorit . Viata nu a fost deloc usoara ,dar am incercat de ficare data sa uit si sa zambesc ,chiar daca trecutul ma prindea din urma ,nu aveeam ce sa fac doar sa il ignor si sa fiu cat mai aprope de perzent. -Si cam atat este despre mine ,nu aveeam sa ii insir toate intamplari ,nu vroiam sa il obosesc .Si in niciun caz sa par tipul de fata care meru se plange ,insa niciodata nu am avut pe cineva .... Aceea persoana pe care o astept de mult ,a aparut insa se poate ca prea tarziu sau nu .Nu mai stiu ce este in mintea mea si sentimentele mele devin din ce in ce mai puternice . | |
| | | David Jung
| Subiect: Re: It's you playing with my mind Mar Feb 28, 2012 12:11 pm | |
| Simteam in interiorul meu ca nu-mi spusese tot . Dar de ce ? Putea avea incredere in mine ..eu i-am spus despre mine aproape tot , mai putin faptul ca am fost martorul unei crime . Putea-am face ceva sa salvez victima ..dar nu am avut curaj . Am promis din ziua aia ca nu-mi va mai fi frica de nimic . Si iata-ma acum , in fazta unei fete senzationale ..nici macar nu sunt in stare sa-i vorbesc . " Idiot sunt ..." Niciodata nu am mai simtit asa ceva ..ma uit atent la buzele ei catifelate ..parca asi vrea sa le gust si totusi.. " La naiba ...! Imi e frica ... " - Doar atat ? Par o persoana mult mai interesanta .. Rugam zeii si sfintii ca vocea mea sa nu para prea tremurata... | |
| | | Park Hyoyeon
| Subiect: Re: It's you playing with my mind Mar Feb 28, 2012 12:35 pm | |
| De ce tremura ,ram o persoana infricosatoare ,nu stiam acest lucruy ,chiar nu voriam sa il speriu .Poate ca era devina atitudinea ,da asta era .Trebuia sa ma schimb fata de el .Nu puteam sa ii zic totul ,ceva ma retinea ,insa si eu recunosteam ca sunt o persona fricoasa.Am incercat mereu sa par ceea ce nu sunt insa de fiecare data am esuat.Insa acum de ce ? imi vine sa plang .Trebuie sa ma abtin,nu pot sa arat ca sunt o persoana slaba si cedeaza usor .Da nu intelegeam de unde vine acest sentiment .Mi-am dus mainile la ochi ,acoperandu-mi fata .Vroiam sa ii zic totul si parca ceva ma retinea .Era dureros acest lucrur ma ranea .In adancul meu vroiam sa ii spun totul insa la suprafata nu vroiam sa arat nimic din mine. -Sti ,nu sunt o persona intersanta ,in plus am cresut fara parintii ,si viata la acel orfelinat a fost urata si chinuitoare ,acum am spus totul ,chiar daca aveeam retineri.Insa uneori am impresia ca traiesc in trecut de aceea acum sunt asa de ciudata .Vreau sa fug undeva departe ,dar aveeam o dorinta arzatoare sa ii spun ce simt .Ma simteam parca prinsa in capcana sa .Parfumul sau dulce dar totusi masculin ,ceva il facea sa para special .Aveeam o senzatie ca daca ma indepartez de el ,acesta va aparea mereu in urma mea incercand sa ma prinda cand am sa cad . Totusi eram nesigura pe unele sentimente . -Dar tu ai spus totul ,sau ai scapat ceva ,nu stiu de ce dar credeam ca in tecutul sau se afla mult mai mult decat ceea ce imi spuse dar nu am de gand sa il enervez cu intrebari fara rost. Este bine ca cineva sa te stranga in brate si sa iti sopteasca la ureche cuvinte dulci ,dar cine ,pe acesta vreme posomorata .Singuratatea este singura care m-a acompaniat in acestia ani .Insa acum am dat de el si in inima mea am simtit ca ceva incepe sa isi faca loc ,incercand sa se cuibareasca. | |
| | | David Jung
| Subiect: Re: It's you playing with my mind Vin Mar 02, 2012 5:23 am | |
| Mai aveam o suta de chestii de zis , dar nu aveam curaj . Acum mi se parea pueril , poate doar prostii ce faceam inainte . Ma tot gandeam ..oare nu vreau eu sa o impresionez pe fata asta ? Oare chiar poate deveni speciala pentru mine ? Pur si simplu nu gasesc raspuns .. Simpla apropiere fazta de ea ma face sa tremur " Nu cred ca voi mai rezista mult..." - Pai , fiecare om are secrete ...unele ar fi mai bine sa ramana simple secrete . Simteam nevoia sa ma descarc , sa-mi spun odata pacatele si tot odata , fata din fazta mea sa ma ajute sa trec peste . Pentru o clipa ma simteam dependent ..de mirosul ei , de vocea ei dulce , de atingerea ei ...prezenta ei simpla ma fascina . " Oare ce-mi facuse ? " Mintea deja imi zbura spre alte destinatii , lua forma unor altor vise ..simple indei se transformasera in ganduri ce nu-mi dadeau pace . Simteam nevoia sa o ating din nou . Dar de ce imi era teama ? Incerc sa gandesc cu mintea ...dar emotiile ma coplesesc . Timid ma apropii de ea , pana obrazul meu il atinge pe al ei . " Acum totul va fi bine ...mai trebuie doar sa o sarut . " | |
| | | Park Hyoyeon
| Subiect: Re: It's you playing with my mind Dum Mar 04, 2012 12:22 pm | |
| Scerete ce lucru interesant ,oare cate secrete poate ascunde un om ,si cate amintiri triste zace in inima lui.Oare o simpla atingere poate vindeca durere creeata de cineva .Nu acest lucru este imposibil ,durerea nu trece asa de usor ,cu greu poti sa vindeci pe cineva .Durerea fizica se vindeca insa ceea psihica nu terece ,ramane acolo si te copleseste .In fiecare zi ruinadute din ce in ce mai mult lasandu-te fara respiratie .Pana cand te sufoci ,si simti o durere adanca care nu trece niciodata ,poate doar cu timpul cineva va reusi sa iti evapore acele amintiri triste inlocuindule cu altele pline de fericire .Acele amintiri fericite si simple creeate din zambete si inocenta .Lipseau din viata mea lipseau .Nimeni nu putea sa mi-le readuca sau cineva care sa ma faca sa zambesc sa imi creeze amintiri noi.Unde sa zambesc si sa ma bucur. -Da fiecare om are cate un secret,insa la un momendat acel secret va iesi la iveala ,si uneori ne macina secretele .Ma intorc catre acesta zambind ,si simtindu-i parfumul ,parfumul sau atat de ametitor si placut ,dar ce faceea atat de aproape de fata mea .Piela sa era calda ,pe langa mine care eram rece si diferita ,Mereu ma veadeam ca pe o ciudata,Desi uneori imi venea sa plang preferam sa tin totul in mine acele sentimente nespuse .Multe cuvinte raman nespuse si ganduri .Chiar daca spuns ca sunt bine asta nu inseamana ca si sunt fericita si zambesc . | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: It's you playing with my mind | |
| |
| | | | It's you playing with my mind | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |